SNACKBAR CAFETARIA SUPERSTAR

Recentebeoordeling


3 sterren uit 46 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snackbar Cafetaria Superstar. Meer weten? Ontdek meer

14 feb 2024 om 15:04 Ik heb gisteren (dinsdag) kipburger menu en cheeseburger menu besteld.. heb best wel lang gewacht toen het er eenmaal was.. was alles super koud en die burgers vielen uit elkaar als puzzel stukken. Heel erg jammer
15 dec 2023 om 10:40 Nooit me Vreten gezien
1 jul 2023 om 10:40 Gekozen voor deze snackbar omdat er een korte kevertijd was van 10-15 minuten. Vervolgens duurde het 60 minuten. Toen we na die 60 minuten het eten ontvingen was het koud en super slecht zonder enige saus. Kapsalon zonder saus en burgers zonder saus.
29 mei 2023 om 7:11 Eten was heel snel bezorgd en was nog warm. Kwaliteit was heel goed, lekker gegeten.
12 mei 2023 om 6:58 Heb nog nooit zo slecht gegeten via Thuisbezorgd, maar hier bij Cafetaria Superstar kom ik nooit meer!
13 jan 2023 om 10:17 De bezorging was sneller dan aangegeven. Eten was nog prima warm na levering. Prijs/kwaliteit in orde.
3 jan 2023 om 22:23 Nota mbt groenten allergie niet nageleefd. Lange wachttijd, koud eten. Contact met de eigenaar meteen na het bestellen toen ik zag dat de leveringstijd van 30min plots 90min werd, maar annuleren was niet mogelijk volgens de eigenaar.
24 nov 2022 om 19:24 Knoflooksaus super smerig
5 nov 2022 om 23:00 We kregen koud eten. Friet was slap en nog niet eens lauw. Snacks waren lauw. Bereklauw gewoon los in een bakje door elkaar heen. Gebeld maar kregen als excuus dat de eigenaar er niet was. Niet terug gebeld. Bestellen hier nooit meer!
24 okt 2022 om 7:04 Bestelling klopte niet had een frietje speciaal krijg mayonaise
17 sep 2022 om 22:26 Bestelling werd eerder bezorgd dan verwacht. Helaas miste er twee cola bij de bestelling a€2 per stuk. Meteen gebeld en ze zouden het alsnog bezorgen. Helaas niets meer ontvangen. De friet was niet te eten. We bestellen hier NOOIT MEER!
22 aug 2022 om 0:39 Zondagavond na 2200u besteld, dan toch nog 60 minuten nodig hebben. Om over na te denken. Had friet speciaal besteld. Ik ken m met curry, maar hier blijkbaar met ketchup. Jammer dat ik dat niet van te voren wist. Oja, m'n fantaatje was opeenscolaatja