SNACKBAR CAFETARIA SUPERSTAR

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 38 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snackbar Cafetaria Superstar. Meer weten? Ontdek meer

13 jan 2023 om 10:17 De bezorging was sneller dan aangegeven. Eten was nog prima warm na levering. Prijs/kwaliteit in orde.
3 jan 2023 om 22:23 Nota mbt groenten allergie niet nageleefd. Lange wachttijd, koud eten. Contact met de eigenaar meteen na het bestellen toen ik zag dat de leveringstijd van 30min plots 90min werd, maar annuleren was niet mogelijk volgens de eigenaar.
24 nov 2022 om 19:24 Knoflooksaus super smerig
5 nov 2022 om 23:00 We kregen koud eten. Friet was slap en nog niet eens lauw. Snacks waren lauw. Bereklauw gewoon los in een bakje door elkaar heen. Gebeld maar kregen als excuus dat de eigenaar er niet was. Niet terug gebeld. Bestellen hier nooit meer!
24 okt 2022 om 7:04 Bestelling klopte niet had een frietje speciaal krijg mayonaise
17 sep 2022 om 22:26 Bestelling werd eerder bezorgd dan verwacht. Helaas miste er twee cola bij de bestelling a€2 per stuk. Meteen gebeld en ze zouden het alsnog bezorgen. Helaas niets meer ontvangen. De friet was niet te eten. We bestellen hier NOOIT MEER!
22 aug 2022 om 0:39 Zondagavond na 2200u besteld, dan toch nog 60 minuten nodig hebben. Om over na te denken. Had friet speciaal besteld. Ik ken m met curry, maar hier blijkbaar met ketchup. Jammer dat ik dat niet van te voren wist. Oja, m'n fantaatje was opeenscolaatja
9 aug 2022 om 7:52 Lekker veel salade bij de shoarmaschotel, en snelle en vriendelijke bezorging. Vlees en friet waren ook prima.
20 jul 2022 om 0:30 Bezorging duurde heel lang.
19 jul 2022 om 19:20 Bezorger kan niet eens met Google maps overweg.
7 jul 2022 om 21:04 Voedselvergiftiging opgelopen...
27 jun 2022 om 16:37 Eerste bestelling. Snacks lekker en snelle bezorging